Ja mam co chwile jakiegoś maila czy zapytanie na FB odnośnie pracy itp za granicą...masa znajomych myśli poważni eo wyjeździe...no o sorry...komu się chce tyrać za 1,5-2tyś/miesiąc...my wyjedziemy a na nasze miejsce przyjadą inni mniej wymagający(tylko nie wiem gdzie tacy są - Chiny?)...dostana ziemię, może za niedługo domy będą im chcieli budować...a o nas powiedzą że byliśmy nieudacznikami i teraz zapie.. na zmywaku...
Nasza "władza" ma nas obywateli w głębokim poważaniu, nawet tego nie ukrywają...arogancja władzy chyba dawno nie była na takim poziomie jak teraz...kłamią i śmieją nam się w twarz...teraz dodatkowo chyba żeby jeszcze bardziej wqrzyć wymyślili sobie pomoc cudzoziemcom jakby nam jej nie było potrzeba..
Nasza "władza" ma nas obywateli w głębokim poważaniu, nawet tego nie ukrywają...arogancja władzy chyba dawno nie była na takim poziomie jak teraz...kłamią i śmieją nam się w twarz...teraz dodatkowo chyba żeby jeszcze bardziej wqrzyć wymyślili sobie pomoc cudzoziemcom jakby nam jej nie było potrzeba..
Komentarz